Granitsan kennel

Venäläis-eurooppalainen laika ja suomenpystykorva

Taustaa Mie oon Huovilan Kati Miehikkälän Muurikkalasta, Vaalimaan raja-aseman kupeesta. Metissä liikuin paljon jo lapsena, mutta sukulaiset ei metsästänny, joten innostus asiaan sai vauhtia 90-luvun alussa, kun otettiin muka kotikoiraksi cockerspanieli. FI M&JVA Sirkiss Donatello olikin mitä tarmokkain metsästysharrastus- ja jälkikoira. Olimme mukana käytännön jäljestystehtävissä ja linnustuksessa, mistä metsästysharrastus on laajentunut metsästyskortin suorittamisen jälkeen. Kuulun paikalliseen metsästysyhdistykseen. Koepuolella oon mukana myös järjestelytehtävissä, vastaavana koetoimitsijana, palkintotuomarina sekä ylituomarina.

Vuosituhannen vaihteessa mietin cockerspanielien joukkoon pystykorvaista metsästyskaveria ja syksyllä 2006 taloomme tuli vilskettä, kun kesäisen cockeripennun ja muiden cockereiden joukkoa monipuolistamaan tuli venäläis-eurooppalainen laikanarttu, Pihkatapin Granitsa. Energia ei siis perheestämme lopu, jos miulta loppuu.

Koirat mukana kuletaan missä päin Suomea milloinkin, joten ota rohkeasti yhteyttä sähkösesti tai tavatessasi miut "kentällä".

kati ja kakarat

Granitsan kennel on osaanut nimensä (v.2009) kantanartusta, venäläis-eurooppalaisesta laikasta, Pihkatapin Granitsasta. Narttu sai venäläisen nimensä Granitsa = raja, syntyessään Pihkatapin kenneliin Sallan ja Kuusamon rajalla ja Venäjän rajalla ja nartun koti on Kaakkois-Suomessa Miehikkälän Muurikkalassa, Ylämaan kunnan (nyk.Lappeenranta) ja Venäjän rajalla.

Yhteystiedot: Kati Huovila Pekkolantie 482, 54490 Ahomäki, Miehikkälä
040-5405873  ka74hu(at)hotmail.com
Jos en pysty vastaamaan, laita viesti, ni tiiän kuka on tavotellu.

© Granitsan kennel