Granitsan kennel

Venäläis-eurooppalainen laika ja suomenpystykorva

Harrastukset ovat myös monipuolisia rodusta riippumatta metsästyksen lisäksi.

* Koe- ja näyttelykäynnit ovat yksi, pieni osa harrastuksistamme ja ne kertovat koirien rodunomaisuudesta. * TOKO- kentällä käynnit kuuluvat toimintaamme. * Uiminen ja noutoharjoitukset ovat hauskoja treenejä kesäisin. * Pyöräily on oikeaa koordinaatioharjoittelua meille kaikille ja koirien peruskunnon ylläpitoa. * Hölkkäillen pidämme enemmän emännän kunnosta huolta kuin koirien. * Metsälenkit elokuun 20.pv alkaen kävellen ja talvisin jalan/ lumikengillä/ suksilla ovat useiden tuntien pituisia retkiä. * Hiihtolenkit talvisin hihnassa / vapaana ovat upeita ja nautinnollisia hetkiä. * Erilaisissa tapahtumissa olemme olleet/ olemme jatkossakin mukana, mm. erämessut, seura- ja kylätapahtumat. Sänkikiihdytyskilpailussa 9.2009 paikallisen koirayhdistyksen koirat juoksivat myös 150 m sänkiradan. Granin tavoitteena oli pysyä radalla ja juosta maaliviivan yli ohjaajan luokse, ulkopuolisista ärsykkeistä huolimatta. Tavoitteet saavutimme, saaden aikaan yleisön joukossa ihmetystä.

Grani20sänkikiihdytyksessä20P9191434

Harrastaessa myös tapahtuu, kuten esim. viime syksynä 2009: * Sorsajahdissa Dotska sai kainaloihinsa viljan vihneitä ja ne mätivät/ turposivat -> antibioottikuuri * Heti pari päivää myöhemmin Dotska söi ison rotanmyrkkypussin lähes tyhjäksi ja eri toimenpiteiden avulla selvisi hengissä. * Syyskuun lopussa Grani juoksi haukun jälkeen piikkilankaan -> sisäreidessä iso kolmiohaava, tikkirivistö, ab-kuuri, tötterö päässä ja pitkän kuntoutustauon kautta taas harrastuksiin/ metsästykseen. Juoksu alkoi Granilla heti samalla ja terveystilanteen vuoksi Granin astutusreissu Liettuaan siirtyi odottamaan seuraavaa juoksua noin vuoden päähän. * Marraskuussa Granin takatassun antura oli halki ja 2vkon AVO-hirvikokeeseen osallistuminen jäi epävarmaksi. Koepäivä siirrettiin lähes vuoden viimeisiin päiviin ja se kannatti... Koetulos palkitsi syksyn terveysongelmien kärsivälliset ja pitkät hoidot (AVO 1/ 77p).

Metsästys on monipuolista cockerspanielien ja venäläiseurooppalaisen laikan kanssa elokuun kyyhkyjahdista alkaen, aina maaliskuun lopun näätäjahtiin saakka.

Tarkempia metsästyskokemuksia taas syksyllä 2010.

Kokeet/ näyttelyt ovat pieni osa harrastuksistamme.

Muuta Erilaiset harjoitukset ovat olleet hauskoja...

sika20jäljen20päässä18072009028

© Granitsan kennel